Heykes hoeve
 

Kosten

Financiering via zorg in natura of een persoonsgebonden budget

De begeleiding bij Heykeshoeve is te financieren via een Persoonsgebonden Budget (PGB) of middels Zorg in Natura.

Persoonsgebonden budget

Met een PGB beheer je zelf je budget en dit budget wordt gestort op de rekening van de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Met dit geld kun je begeleiding en zorg in kopen bij een gecertificeerde zorgaanbieder naar keuze. Natuurlijk moet dit geld wel goed besteed worden en dient de begeleiding aan een aantal eisen te voldoen. 

Zorg in natura 

Met Zorg in Natura kun je zorg inkopen bij een door de gemeente gecontracteerde aanbieder. Je hebt dan zelf geen administratie, je hoeft ook geen budget te beheren of een rekening te openen voor PGB. Heykeshoeve gaat weer  afspraken met gemeenten maken  om Zorg in Natura te bieden.

Stichting Heykeshoeve ,mag verder als gezinshuis van de inspectie Jeugdzorg, met aandachtpunten voor ons èn Jeugdzorg en gaat de contracten met de gemeenten in Midden-Limburg Oost en , Peelland, Dommelvallei, Eindhoven en Omgeving,  Maastricht en omgeving, weer opstarten. Het vormt echter geen belemmering om kinderen op te nemen.

Heykeshoeve is HkZ gecertificeerd  en gestart met de procedure Gezinshuis.com. en voldoet aan alle eisen van de harmonisatie en kwaliteitsbeoordeling in de zorgsector.  

Heykeshoeve biedt verantwoorde  gezinshuiszorg  aan .